- Dos lloms de bacallà desalat.
- Un ou.
- Tres cullerades soperes de farina de cigrons.
- Un tassó petit de llet.
- Quatre dents d'alls.
- Mig pebre petit covent.
- Tres o quatre fulles de menta o herba sana.
- Un polsim de comí en pols.
- Oli d'oliva.
En un plat fondo, cobriu els lloms de bacallà en oli d'oliva i afegiu dues dents d'all tallats a quarts i mig pebre petit covent. Deixeu-lo que maceri unes hores.
Treieu la pell del bacallà i l'esmolleu amb els dits i ho poseu en un bol fondo. Afegiu un ou sencer i dues dents d'all tallats a quadrats petits. Amb l'ajut d'una forqueta, remaneu tot fins que quedi ben barrejat. Li afegiu tres cullerades de farina de cigrons sense gluten, un polsim de comí en pols, les fulles de menta o herba sana tallades molt fines i un tassó petit de llet. Torneu a remanar-ho tot fins que quedi una massa (ni líquida ni molt compacta).
Poseu una paella al foc amb l'oli de la maceració del bacallà. Quan veieu que està calent, amb l'ajut de dues colleres, feu els bunyols i els aneu fregint a foc lent fins que es dorin.
Ja podeu montar el plat i a menjar.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada